Tijdelijke recruitment capaciteit nodig? Legend is de specialist voor interim recruitment en werving & selectie in branches zoals de machinebouw, (maak)industrie, installatietechniek, bouw en infra. Wij doen zowel nationaal als internationaal recruitment.

Interim recruitment

Veel vacatures, een nieuw project binnengehaald of een stevige groeiambitie? Wij werken vanuit de opdrachtgever en bieden tijdelijke ondersteuning voor recruitment en kunnen een deel of het totale recruitment proces begeleiden.

Wij gaan ook verder, wij delen graag onze ervaringen en bouwen we mee aan het optimaliseren van het recruitmentproces, onderzoeken kostenbesparing of adviseren bij een selectie van een applicant tracking system (ATS).

Een boost nodig voor jouw recruitment? Neem contact op en hoor hoe wij je die boost kunnen geven!

"Jako is niet enkel een recruiter, maar ook een hunter die de specialist is om nieuwe medewerkers binnen te halen. Hij kan iets neerzetten, zo wist hij binnen een moeilijke markt 10 service engineers te werven."

Anne-Fleur Wanders

HR Manager - Xylem Water Solutions Benelux

Detachering

Heeft jouw organisatie op flexibele basis behoefte aan meer woman- of manpower? Wij hebben naast onze interim recruitment ook detachering als dienstverlening.

Meer weten over de vacatures bij onze opdrachtgevers of onze aanpak? Bezoek dan http://www.werkenbijteamlegend.nl

"Jako voelt zich ondanks zijn interim status één met de organisatie en draagt concrete verbeteradviezen aan. Als ondernemer is Jako enthousiast, gedreven en schakelt vloeiend met alle lagen van de organisatie. "

Sabine Wagter

HR Manager - A. de Jong Groep