Jouw employer brand is jouw werkgeversmerk op de arbeidsmarkt. Hoe ziet de arbeidsmarkt jouw bedrijf, klopt dit wel en wil men bij jou werken?

Hoe kunnen we dit zo aantrekkelijk, maar realistisch, mogelijk maken? Ga aan de slag en vertel je verhaal!

Werven, binden & boeien door employer branding

Als organisatie wil je met recruitment een authentiek verhaal vertellen; waarom ben je een unieke werkgever, waar sta je voor en wat is je uitstraling.  Elke organisatie heeft unieke eigenschappen, soms zijn deze onontdekt of onontgonnen. Hoe vertalen, vertellen en ontwikkelen we jouw verhaal tot een legendarisch brand voor jou als werkgever. Hoe krijgt jouw organisatie die magische aantrekkingskracht en wordt je onweerstaanbaar op de arbeidsmarkt voor de beste kandidaten? Dit doe je door arbeidsmarktcommunicatie of employer branding.

Je kunt de beste medewerker werven én binden door een aantrekkelijk employer brand, jouw unieke en sterke werkgeversmerk. Wij geloven dat dit voor jouw organisatie werkt!

Hoe komen wij tot jouw employer brand?

Wij zijn gek op data, daarom verzamelen we eerst zoveel mogelijk data over jouw doelgroep om je employer brand goed te kunnen beoordelen en bepalen. Bijvoorbeeld hoe is de bekendheid nu, op welke platformen begeeft zich de doelgroep en waarop baseert men hun voorkeuren voor een werkgever.

Hierna ontvang je een plan van aanpak en actielijst hoe we samen hiermee aan de slag kunnen gaan. Als voorbeeld onderzoeken we: wat is jouw huidige employer brand, wat is de kwaliteit van de vacatureteksten, hoe bekend ben jij onder de doelgroep, is Social Media een interessant middel en waar begeeft zich jouw doelgroep? Kortom wat is de beste manier van arbeidsmarktcommunicatie.

Tot slot gaan we met dit plan samen aan de slag en maken we jou als werkgever onweerstaanbaar voor de arbeidsmarkt. Zoals gezegd zijn we gek op data en maken we rapportages over de succesfactoren voor jouw employer branding en recruitment. Geen keuzes op het gevoel, maar keuzes op basis van harde cijfers, dat is onze belofte.

Interesse hoe wij jou verder kunnen helpen? Neem contact op en ontvang een voorstel op maat, wij maken samen jouw bedrijf onweerstaanbaar op de arbeidsmarkt.

Contactformulier

  • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
"Team Legend fungeert als een volwaardig business partner als het gaat om het neerzetten van de recruitmentafdeling en het uitbouwen van je werkgeversmerk"

Sabine Wagter

HR Manager - A. de Jong Groep